Heidi

Jag som skriver i bloggen heter Heidi och är 32 år gammal. Som du kanske förstår så är djur det bästa jag vet. Har vuxit upp på  landet i Småland med hästar, kaniner, fiskar, eremitkräftor, råttor, möss och Självklart katt!  Tycker om dom flesta djur men det är just katter och hundar som ligger mig närmast hjärtat. Jag har lyckan att få dela mitt liv med min kille Christian, fyra härliga katter; Theodore, Hugo, Eddie, Luna och hunden Dominus. Jag utbildar mig till Kattbeteenderådgivare och Dog Listener. Vill hjälpa djurägare och deras djur till ett mer harmoniskt liv ihop.

Någonting som jag brinner väldigt starkt för är att höja kattens status och att rädda hemlösa katter. Eftersom min tid inte räcker till för att vara volontär på katthem så försöker jag hjälpa till via bloggen i stället. Så jag skriver om katthemmen för att ge dom extra uppmärksamhet så att fler katter har chans att få hjälp. Jag bidrar även med pengar till katthemmen. Genom min blogg vill jag även förmedla vilken underbar familjemedlem katten är och hur roligt man kan ha tillsammans med sin katt.

Utbildningar:

 • Kattkurs
  * Kattens beteendebehov och etologi
  *Doftkommunikation
  *Stress hos katt
  *Smittspridning och sjukdomslära
  *Problemkatter och problemkattägare
  *Raskunskap
  *Djurskyddslagen
  -Kursledare: Kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström, Husdjursagronom Annika Kulle och Leg. Veterinär Ursula Larsson.
 • Jan Fennel Foundation course- Kursledare: Associate Amichien Dog Listener Mervi Kärki.
 • Dog class x 2-Kursledare: International Dog listener Tony Knight.

Hoppas du trivs på min blogg! //Heidi

Djurfamiljen