Fikat på Himmelska hundar

Igår fikade jag på Himmelska hundar med Camilla och hennes chihuahua mix Stitch.
Fikat på Himmelska hundar

Hade det jättetrevligt med Camilla och Stitch är ju så himla söt♥ Blev rätt mycket hundprat. Det roliga är att Stitch och Dominus har rätt mycket likheter i sina personligheter. Båda vill vara the boss. Så attityden sitter inte inte i storleken 😉
Fikat på Himmelska hundar

Himmelska hundar är väl det mest kända hundfiket i Stockholm. Fiket är jättemysigt men det är lite kaosigt. Nån hund som redan var där började jaga en annan hund som precis kommit till fiket och den hunden som precis kommit dit blev så klart rädd. Folk låter sina hundar gå lite hur som helst osv. När man ser det ur hundens synvinkel så är det rätt stressigt. Dominus fick stanna hemma. Lite för rörig miljö för honom helt enkelt. Han är en hund som trivs bäst i skogen. Vet att Stitch också trivs bättre hemma på landet där dom bor men behövde följa med matte Camilla för hon skulle iväg på annat efter och hundar ska ju inte vara själva för länge.

Trivs din hund i stadsmiljö eller håller ni er mest i skogen som jag och Dominus?

2 reaktioner till “Fikat på Himmelska hundar”

  1. Så roligt att hitta din blogg! Lyssnar på hundkommunikation och kände igen mycket från ditt avsnitt. Har en riesen i slyngelåldern som reagerar mycket tydligt på AB. Han är mycket känslig o är jag stressad/orolig så blir han direkt stressad. Vi har prövat det mesta, men bäst är AB, han lyssnar så fint när vi är i balans. Han gör utfall, i synnerhet mot hundar, men sakta men säkert blir det bättre.
    Vi trivs bäst i skogen 😊💕

    1. Va kul att du hittat hit 🙂 och att du hittade mig via podden Hundkommunikation. Ja AB är ju trygga, lugna signaler som är så bra för stressade hundar. Underbart att han lyssnar fint när han är i balans <3 Ja då förstår vi varandra. Även om Dominus
      är bättre så har han fortfarande dagar när han gör utfall mot hundar. Men överlag har AB gjort sån enorm skillnad så kommer aldrig leva på något annat sätt med hund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *